Educație pentru sănătate

Una dintre activitățile desfășurate în cadrul Centrului Multifuncțional Sofia este cursul de educație pentru sănătate susținut de mediatorul sanitar.
Cursul de educație pentru sănătate este foarte important pentru creșterea și dezvoltarea copiilor întrucât în cadrul acestuia copiii învață noțiuni esențiale de igienă personală, de sănătatea alimentației și a mediului, de activitate și odihnă. Scopul cursului este ca beneficiarii serviciilor oferite prin programul centrului să își însușească noțiunile învățate la curs și să le transmită mai departe în familie și comunitate.
După parcurgerea mai multor teme copiii au avut de completat un chestionar pentru a verifica noțiunile însușite, iar la sfârșit aceștia au primit pachete cu produse de igienă personală - șampon, săpun lichid, pastă de dinți, periuță de dinți, pieptene. Bucuria a fost imensă, atât pentru copii la vederea pachetelor, cât și pentru personalul centrului, plăcut surprins de faptul că beneficiarii centrului acordă o mare importanță igienei personale în special și sănătății în general.

Română

Adaugă comentariu nou

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.